In de opvang

[av_one_full first]
[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]

Nova
Kruising Turkse herder
Bent U op zoek naar een speelse spring in het veld met een bijzonder karakter ? Dan moet U beslist kennismaken met Nova. Emoties en communicatie met mensen uit ze in “ praten “ dmv geluidjes maken. Zo geeft ze vooral haar speelsheid aan. Nova is een grotere hond met een klein hartje. Ze is timide van aard en is vooral in het begin afwachtend. Nova moet nog veel “ hondse “ dingen leren daarom zoekt ze een baasje met kennis en geduld. Zij verdient een huis waar zij haar energie kwijt kan, waar zij ruimte heeft om te rennen en te ravotten en waar iemand de tijd heeft om met haar samen dingen aan te leren en …. ze houdt ervan om geknuffeld te worden. Nova werd samen met zus Cato maanden lang gevoederd op een voederplaats. Toen ze bijna volwassen waren kregen ze de kans in de opvang opgenomen te worden. Wie wil haar verder laten ontplooien tot haar of zijn allerbeste vriend ?

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 65 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Nova op video? Klik op onderstaand icoontje.
Cato
Kruising Turkse herder
En als je nu eens tijd zou nemen om kennis te maken met Cato, alias Catootje Cadeautje. Samen met haar zusje, Nova, werd deze lieverd geboren in het dorp waar ook de SOS-opvang gelegen is. Enige tijd kwamen ze eten op een voederplaats en gelukkig kregen ze vervolgens de kans om in de opvang opgenomen te worden. Cato is een intelligente en gevoelige ziel, ze is nooit opdringerig of stout, nooit vervelend en blaft bijna niet. Cato wordt graag met zachtheid en tederheid behandeld omdat dit het beste aansluit bij haar aardige karakter. Als pup heeft ze geen goede socialisatiefase doorlopen, waardoor ze in het begin nogal verlegen is. Ze zal nooit een mens of dier kwaad doen maar moet wel nog een paar belangrijke zaken leren zoals mee aan de riem lopen. Voor Catootje zoeken we iemand met voldoende ruimte en ook de nodige ervaring, het liefst iemand met andere dieren. Bent U ondertussen gecharmeerd door deze lieve verschijning ? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 65 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Cato op video? Klik op onderstaand icoontje.
Trica
Kruising
Trica is een mooie zwarte schoonheid met een wit vlekje op haar borst en heeft halflang haar. Qua grootte is ze een goed tussenmaatje. Deze prachtige knuffelmie beschikt over heel wat kwaliteiten. Ze is sociaal, speels, karaktervol, heeft een normaal energieniveau en een grote will to please. Deze mooie verschijning kan zich aanpassen en zal zich in verschillende thuissituaties comfortabel voelen. Haar verleden heeft ze al achter zich gelaten.Ze is afkomstig van een gemeentelijk asiel dat haar op straat had gezet met een erg geïnfecteerde sterelisatiewonde. Na een antibioticakuur knapte Trica op en ontpopte ze zich tot een gelukkig, vrolijk hondje. Ze verlangt naar een echte thuis, bij een toffe familie waar ze meer dan welkom is en die haar in hun armen zal sluiten…

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Trica op video? Klik op onderstaand icoontje.
Kyta
Kruising Terrier
Deze zeer energieke, vrolijke wollenbol, die luistert naar de naam Kyta, alias Kierewiet Kyta werd, zoals zovele anderen, gedumpt door een gemeentelijk asiel. Ze is geen doorsnee Turkse straathond, want ze is opvallend klein met lang haar dus een kruising Terrier. Kyta is speels, sociaal, maar vooral klein en dapper. Ze kan perfect haar mannetje staan in een roedel met grote honden. Voldoende aandacht en spel zijn voor haar onontbeerlijk. Dus bij voorkeur wordt ze geplaatst in een gezin met kinderen en/of andere honden om samen mee te ravotten en plezier te maken. Met wie mag dit lief meisje binnenkort op avontuur trekken, samen op stap gaan, knuffelen, spelen…?

Leeftijd: 3 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 35 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Kyta op video? Klik op onderstaand icoontje.
Iggy
Kruising Turkse herder
Iggy is een zeer bijzondere jongedame. Van omvergereden sukkeltje heeft ze het geschopt tot een fiere stevige dame, met een zacht en gevoelig karakter. Iggy is nogal groot van gestalte maar heeft het karakter van een klein hondje. Ze wordt graag met zachtheid en liefde behandeld. Met soorgenoten is ze onderdanig en volgzaam. Iggy is een beetje waaks zoals het haar kruising betaamd en luistert al zeer goed naar haar verzorgers. Enkele maanden geleden werd ze gevonden langs de kant van de weg. Omvergereden en in de berm beland. Bij haar redding had ze enorm veel pijn. We vermoedden dat ze een breuk had aan haar schouder. Na onderzoek bleek het om een zware kneuzing te gaan, zodat Iggy hier gelukkig geen blijvend letsel aan overhoudt. Zij kan het goed vinden met kinderen, katten en andere honden. Geeft U haar het gouden mandje dat ze zo verdient ?

Leeftijd: +1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 65 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Iggy op video? Klik op onderstaand icoontje.
Madou
Kruising herder
Deze knappe speelvogel, Madou genaamd, alias Madouke Poepoeke, is vermoedelijk een kruising herder. Zij werd gevonden aan een vuilnisbak op zoek naar voedsel. Daar ze op dat moment nog zeer klein was kreeg ze onmiddellijk haar plekje in de opvang. Madou is een actieve verschijning. Zij is zoals het een jonge hond betaamd, speels, van niets bang en heel sociaal. Ze kan met honden , katten en kinderen. In het begin heeft ze hier in de opvang enkele weken doorgebracht met katten dus over deze vaardigheid beschikt ze al. Madou moet door haar jonge leeftijd nog enkele basiszaken leren zoals zindelijkheidstraining en aan de riem lopen. Maar door haar intellegentie en wil om te leren zal ze dat snel kunnen. Madouke is een ideaal hondje voor een gezin met kinderen en andere dieren. Zij verdient een thuis waar zij ruimte heeft om te rennen en te spelen en waar iemand de tijd neemt om met haar samen dingen te leren,te ontdekken…

Leeftijd: 8 maanden oud Geslacht: Teef Grootte: Nog in de groei
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Madou op video? Klik op onderstaand icoontje.
Kais
Kruising
Pientere knaap Kais werd gered samen met zijn zusje Kaya. We vonden hen op een voederplaats net buiten Antalya en na enkele dagen waren we in staat het duo mee te nemen naar onze opvang, ver weg van het gevaar en de dreiging van vergiftiging en doodgeschoten te worden. Kais is een super leuk ventje. Hij is mooi en fier als een pauw. Hij heeft prachtige, karaktervolle ogen en haalt veel steun uit zijn soortgenootjes. Helaas zijn voor Kais de socialisatiefase en eerste indrukken opdoen van de mens niet goed verlopen, waardoor hij nog veel moet leren. Hij is wel erg op zijn baasje gericht, maar voelt zich nog onzeker. We zoeken voor deze lieverd iemand met ervaring en geduld om van Kais een zelfzekere hond te maken, want dat heeft hij echt in zich. Wie wil hem over deze drempel heen helpen ? Bij wie mag dit prachtig ventje onbezorgd verder opgroeien, nog veel leren en vooral zeer gelukkig worden?

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Reu Grootte: 55 cm
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 350 euro

Kais op video? Klik op onderstaand icoontje.
Malina
Kruising
Malina in enkele woorden gevat … Enorm dankbaar , trouw en aanhankelijk. Malina, alias Mamalina is een geboren moedertje. Ze werd samen met haar 4 speelse pups gered van een vreselijk bestaan. Na haar redding verloor ze gewicht in plaats van bij te komen. Haar overlevingsstrijd was voorbij dus kon Malina toegeven aan de roep van haar lichaam. Helaas werd al snel Leishmania vastgesteld. Een parasiet die in de warme landen wordt overgedragen door de zandvlieg. Eens vastgesteld is deze ziekte heel goed onder controle te houden door toediening van basismedicatie die niet duur is, zodat Malina een stabiel en gezond leven kan leiden. De nodige opvolging is wel vereist, maar in de meeste gevallen blijft het latent aanwezig, zodat de hond op een kwalitatieve manier zijn normale leven kan verderzetten. Malina is vooral een heel rustige, brave en lieve schat. Ze is niet waaks en kan iemand eenzaam heel gelukkig maken. Helaas was Malina ook slachtoffer van mishandelingen in het verleden. Ze heeft 1 blind/beschadigd oog door hagel en een kort staartje. Wij kijken er samen met Malina naar uit om voor haar, na zo’n moeilijke start in het leven, een baasje te vinden die haar met hart en ziel wil verzorgen en haar het beste wil bieden. Wie maakt deze schat gelukkig ?

Leeftijd: 3 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 60 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Malina op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Melea
Kruising
Deze lieve, zachtaardige dame hebben we Melea gedoopt. Misschien een beetje doorsnee van uiterlijk maar o zo lief en aanhankelijk. Melea is een middelgrote verre kruising Turkse herder. Haar redding kwam er nadat ze was gedumpt samen met nog 4 soortgenootjes op een schiet oefenveld. Aangezien we haar wilden behoeden voor het enorme gevaar namen we haar mee. Melea is zeer sociaal met andere dieren. Ze speelt de hele dag door en doet nooit mee aan vechtpartijen. Ook is ze heel miniem waaks en al zeker niet dominant. Wie heeft er nog een plekje vrij in zijn roedel voor dit braaf scheetje ?

Leeftijd: +1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 55 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Melea op video? Klik op onderstaand icoontje.
Kaya
Kruising
Ontmoet de mooie, zachtaardige Kaya. Het leuke zusje van SOS hondje Kais. Als kleintjes werden ze gedumpt en praktisch voor dood achter gelaten. Ze waren terechtgekomen in een uitzichtloze situatie, dakloos. Om hen verder van alle kwaad , zoals vergiftiging en gevaar om doodgeschoten te worden, te behoeden namen we hen mee naar de opvang. Kaya trekt zich enorm op aan andere honden. Een toekomstig adoptiegezin met andere dieren is echt een must. Kaya is een teamplayer. Ze vecht nooit en is ook geen blaffer. Door een slechte socialisatiefase en eerste foute indruk van de mens is ze timide en moet ze nog veel leren. Stap per stap wordt haar liefde en aanraking aangeleerd, wat ondertussen steeds beter gaat. Kaya heeft behoefte aan geborgenheid bij een ervaren en zachtaardig iemand. Wie zet dit tof meisje haar leventje gauw op het juiste spoor, richting geluk … ?

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 55 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Kaya op video? Klik op onderstaand icoontje.
Jinx
Kruising
Meet “Mister” Jinx. Een opgroeiende kerel met een zeer betrouwbaar en fijn karakter. Jinx is speels maar niet wild. Hij is gehoorzaam en volgzaam. Hij stelt zijn verzorgers graag tevreden en zou een ideale kameraad kunnen zijn voor kinderen. Bij voorkeur wordt hij geplaatst bij een gezin met andere honden. Jinx heeft wel de nodige mishandeling doorstaan in zijn jonge leven. Tijdens de eerste dagen van zijn leven werden zijn oren geknipt. Wie zet deze toffe knul snel zijn leventje op het goede spoor richting geluk en liefde ?

Leeftijd: 8 maanden oud Geslacht: Reu Grootte: 60 cm
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 350 euro

Jinx op video? Klik op onderstaande icoontjes.
Yuka
Kruising Labrador
Hier ons sneeuwwitje, Yuka, dat gelukkig werd gered. Ze bevonden zich met 5 op een heel gevaarlijk domein, n schietstand… Yuka was gedumpt door het gemeentelijk asiel. Gelukkig heeft ze haar verleden al lang achter zich gelaten en gaat ze door het leven als een vrolijke, speelse meid met een zacht karakter. Ze is een allemansvriend en houdt ervan te dollen met een andere hond of zelfs meerdere honden… Ze voelt zich al vrij en blij in onze opvang, maar er gaat toch niets boven genieten in haar warme, eigen mandje. Bij wie en waar zal ons meisje dit vinden ? Van wie mag ze de trouwe metgezel worden ?

Leeftijd: 1,5 jaar Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Yuka op video? Klik op onderstaand icoontje.
Tara
Kruising Husky/Stafford
Tara zoekt een nieuw huisje: Tara is 2 jaar oud, gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Tara is een kruising Husky/American Stafford. Een speelse meid die nog wat opvoeding kan gebruiken. Wandelen met een gentle leader gaat heel goed, ook op de speelweide geen probleem als Tara even kan wennen aan de andere honden.Kan met kinderen en is heel zacht tegen hen. Met kleine hondjes lukt het niet zo goed, ze is te speels en dit zorgt voor wrevel binnen de roedel.Ze kan met katten binnen in huis. Deze hond werd overgenomen door een koppel om ze wat te socialiseren (ze miste deze periode volkomen) en Tara ging dan terug gaan naar de eigenaars. Deze willen de hond niet meer terug dus zoeken deze mensen een nieuwe thuis voor haar. De adoptie verloopt via Sos Straathonden Turkije en als doel om te vermijden dat Tara in een asiel terecht komt. Wat zoeken we voor Tara? Een actief/sportief gezin die graag gaat wandelen, een goed omheinde tuin, ervaring en een gezin die Tara kan voorzien van voldoende spel om haar leergierig en speels karakter te ondersteunen.

Leeftijd: 2 jaar Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Sakura
Kruising
Hierbij het verhaal van een wonderbaarlijke meid.. Haar naam is Sakura. Ze is geboren in een hond onvriendelijk milieu, bij een boer die haar amper te eten gaf en haar elke 6 maanden een nestje liet voortbrengen. Werd ze niet voor lange tijd vastgebonden dan kwam ze dagelijks eten bij de poort van de opvang. Sakura was een angstige hond met wanvertrouwen in de mens. Toch bracht ze altijd haar pups mee naar de opvang waar ze hen dan ook telkens met een gerust moederhart achterliet. Genoeg was genoeg... Met enige moeite werd Sakura in erbarmelijke toestand uiteindelijk gevangen om nooit meer terug te geven. Ze zou koste wat het kost blijven. Sakura veranderde in enkele weken tijd van een mager hoopje ellende in een trotse, mooie en liefdevolle dame. Sakura leeft op van knuffels en zachte aanrakingen. Zelfs mannen maken haar niet meer bang. Deze ondertussen vrolijk kwispelende Sakura geniet duidelijk van alle aandacht die ze nu wel krijgt ! We zoeken voor Sakura een liefdevolle thuis. Honden, katten en kinderen zijn geen enkel probleem. Voldoende aandacht en tijd moet je haar zeker kunnen schenken. Ze heeft het zo verdient, zeker na al die miserie die ze heeft meegemaakt. Sakura heeft behoefte aan de nodige ruimte. Een degelijke omheining is wel een vereiste. Wie kan en wil haar dit warme, forever nestje bieden ?

Leeftijd: 3 jaar Geslacht: Teef Grootte: 60 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Sakura op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Belize
Kruising Golden Retriever
Ontmoet onze lieftallige Belize. Een mooie lieve en fijne Golden Retriever mix met een geweldig karakter. Ze is aanhankelijk, lief en onderdanig. Haar favoriete bezigheid is spelen met balletjes. Ze vindt het geweldig om continue iets bij zich te dragen of iets te apporteren. Dit poppetje werd gered van “de straat” na dreigementen van een plaatselijke boerin. Als ze niet werd meegenomen ging haar echtgenoot diezelfde avond Belize doodschieten. Voor Belize zoeken we bij voorkeur een gezin met kinderen of met andere honden, zodat er voldoende momenten voor spel en plezier maken kunnen ingelast worden en een baasje dat haar wil overladen met liefde en veel knuffels. Ze kijkt zo uit naar haar definitieve warme nestje. Voelt U zich aangesproken, aarzel dan niet ons te contacteren. Het is de eerste stap naar haar beter leven… en ze zal U met eeuwige trouw belonen !

Leeftijd: 3 jaar Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Belize op video? Klik op onderstaand icoontje.
Imka
Kruising(Klein)
Imka, troetelnaampje Inieminie, is een pientere dame met een speels en vrolijk karakter. Het is een levendig hondje met het nodige karakter om haar mannetje te staan in een opvang vol grote honden. Ze is klein en fijn, maar o zo liefdevol en aanhankelijk. Deze kleine jongedame is sociaal getest met kinderen, honden en katten. Ze kwam in de opvang nadat ze op eigen houtje de opvang wist te bereiken. Imka had zichzelf aangeboden aan de poort, en bemachtigde uiteindelijk zo haar plaatsje. Imka kan een ideaal gezelschap zijn voor mensen die een lief maar nog speels hondje zoeken, maar ze kan zich ook perfect aanpassen in een groot gezin. Aandacht is wel belangrijk voor haar. We zoeken voor deze lieverd zowel een gezin met kinderen en/of met andere dieren. Ze verlangt naar een echte thuis, bij een toffe familie die haar met open armen zal ontvangen en in hun hart zal sluiten FOREVER !

Leeftijd: 2 jaar Geslacht: Teef Grootte: 35 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Imka op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Faya
Duitse herder
Graag stellen wij u voor aan Faya, een rustige, stabiele en liefdevolle herder kruising. Faya is een enorm braaf en aanhankelijk meisje. Ze gedraagt zich voorbeeldig in de opvang, loopt mooi mee aan de riem en is een goede eter. Gehoorzaamheid en volgzaamheid typeren haar. Faya is een ideale hond die zich overal zal thuisvoelen : grote gezinnen, kleine gezinnen met andere honden en katten. Haar dekseltje past op vele mogelijke potjes ! Dit bijzondere meisje heeft er reeds een moeilijk verleden op zitten. Uitgehongerd en hoogzwanger kwam ze in de opvang terecht. Ondertussen is ze gesteriliseerd en hoopt ze verder snel een gelukkig, warm nest te vinden met een eigen baasje en veel verwennerij !

Leeftijd: 2 jaar Geslacht: Teef Grootte: 55 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Faya op video? Klik op onderstaand icoontje.
Jamina
Kruising Golden Retriever
Hallo iedereen! Mijn naam is spring in het veld “Jamina”. Een vrolijke, goedlachse Golden girl met een zeer speels en sociaal karakter. Ik ben altijd in een goede bui en klaar voor een spelletje.. Ze hebben me positief getest op poezen en hondjes .. Ik ben ook lief met kindjes zoals de meeste Goldens… Ik heb niet alleen een mooie naam maar ben intussen uitgegroeid tot een streling voor het oog ! Hoe goed mijn karakter ook is, zo was mijn leven niet.. Ik ben gedumpt in een bos ver weg van alles.. Een Turkse dierenvriendin zorgde een tijdje voor mij toen ik nog graatmager was. Maar na dreigementen en gevaar zocht ze hulp bij de opvang van mama Marina. Met wie mag deze brave, aanhankelijke dame onbezorgd verder leven en vooral zeer gelukkig worden … ?

Leeftijd: 2 jaar Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Jamina op video? Klik op onderstaand icoontje.
Vaya
Kruising
Zoek je een speels , gehoorzaam en onderdanige viervoeter? Dan is Vaya jouw meisje. Dit leuke ding heeft maar 1 plezier en dat is zich amuseren onder de vorm van rennen, spelen en knuffelen. Ze is erg sociaal met andere honden en gemakkelijk in de omgang. Ze is bereid voor haar baasje te werken en ze is zeer leergierig. Vaya is een kruising jachthond maar niet groot en eerder tenger gebouwd. Het is in dat opzicht een echt meisje.. Tot voor kort is haar leven niet echt over een leien dakje gelopen. Samen met nog andere jachthondjes werd ze gevonden en dit opgesloten in een kattenkooi bij een Turkse “ dierenvriend “ . Fysiek is ze nog steeds herstellende van ondervoeding. Maar gelukkig is Vaya ondertussen wel al 1 enorme brok geluk ! Wat is het mooi de dieren zo te zien openbloeien… ! Al haar ellende moet nu worden gecompenseerd met veel liefde en tederheid. Wie voelt zich geroepen om dit geluk te delen samen met ons lief meisje, Vaya ?

Leeftijd: 1 jaar Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Vaya op video? Klik op onderstaand icoontje.
Spectra
Kruising
Deze grote hartendief is op zoek naar een “gouden mand”. Het is een zeer aanhankelijke en volgzame hond die heel erg mens- en aandachtgericht is. Ze heeft een grote will to please. Spectra loopt tevens al mooi mee aan de riem en ze is gehoorzaam als het moet. Deze lieverd kwam in de opvang terecht nadat ze in loopse toestand en met een enorme wonde in de bil werd opgemerkt. Parasieten en al de andere viezigheid hadden er voor gezorgd dat ze leefde met een gapende vleeswonde die erg geïnfecteerd was. Ze ging dadelijk onder het mes en kreeg een antibioticakuur. Ondertussen is de wonde geheeld en kijkt ze reikhalzend uit naar wat de toekomst haar te bieden heeft. Heb jij zin om deze schoonheid die kans te geven ? Bij wie mag ze haar hartje ophalen ?

Leeftijd: +1 jaar Geslacht: Teef Grootte: 65 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Spectra op video? Klik op onderstaand icoontje.
Shukra
Kruising
Graag stellen wij u de mooie, zachtaardige Shukra voor. Dit knappe ding zoekt een gouden mandje bij warme, lieve mensen die Shukra haar mooie karakter weten te appreciëren. Shukra is sociaal in de omgang met andere honden en erg onderdanig naar mensen toe. Ze is rustig, stabiel en braaf. In de opvang zorgt ze nooit voor problemen. Ze geniet duidelijk van haar nieuwe leven en rust. Deze arme stakkerd kwam in de opvang nadat ze werd opgemerkt met een open wonde van 10 cm groot, veroorzaakt door parasieten en andere insecten. Ze had ook hoge koorts en werd op het nippertje gered van de dood. Ze werd dadelijk geopereerd. We dienden haar verder alle nodige zorgen toe en ook door de antibiotica werd ze snel beter. Wie heeft er nog een mandje of “een zetel” vrij voor deze schattige meid, een pareltje van een hond ?

Leeftijd: 1 jaar Geslacht: Teef Grootte: 55 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Shukra op video? Klik op onderstaand icoontje.
Kelia
Kruising
Hier is ze dan.. überschattige Kelia. Een speelse, betrouwbare en leuke hond met een gouden karakter. Kelia is een kruising met een grote soortgenoot maar wordt niet groter dan een stevige middelmaat, al heeft ze wel een robuuste, stoere bouw. Ondanks dat onze mooie Kelia nog jong is, heeft deze meid toch al heel wat miserie gekend. Ze kwam in de opvang nadat ze half dood van straat werd geplukt. Uitdroging werd haar bijna fataal. Dit is een grote doodsoorzaak bij gedumpte dieren in temperaturen van +40 graden. Gelukkig werd Kelia op tijd gered en knapte ze snel op. Kelia is klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven en hoopt dat ze verder onbezorgd kan opgroeien, nog veel kan leren en vooral….. zeer gelukkig kan worden samen met haar nieuwe baasje !

Leeftijd: 10 maanden oud Geslacht: Teef Grootte: 55 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Kelia op video? Klik op onderstaand icoontje.
Ares
Kruising Terrier
Dit ben ik... een leuke schattige Terrier mix genaamd Ares(Godin) Mijn verzorgster vond me gedumpt in de nabijheid van haar opvang. Volgens mij heeft ze me gered omdat ik zo een mooie meid ben met een geweldig karakter en zo kreeg ik mijn kans op een beter leven. Uiteraard heb ik die nog niet 100 procent dus hoop ik dat u mij gaat adopteren!? Ze vinden mij een lief, trouw en vooral rustig meisje. Zoals het een jong hondje betaamd, ben ik dol op spelen, maar ik ben wel een voorzichtig meisje. Mij hebben ze nog niet horen blaffen en ik maak zelfs geen ruzie. Wie en wat zoek ik ? Een lief baasje met kindjes of andere dieren om mee te spelen, een zacht mandje of een comfortabele zetel mag natuurlijk ook … Kortom mensen die me veel liefde en goede zorgen zullen geven, want dat verdien ik toch wel ! Heeft U er zin in ? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers. Zij doen verder het nodige !

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Ares op video? Klik op onderstaand icoontje.
Zolay
Kruising Golden retriever
Zolay, alias Zola is een knappe, witte jongedame met een half staartje. Dit charmante detail maakt Zolay schattig en leuk om te zien. Het liefst van al loopt ze de hele dag achter je aan en vindt ze het fijn om te schudden met haar kontje. Dat is haar manier om haar liefde en blijdschap te uiten. Zolay kan goed om met honden, katten en kindjes. Haar redding kwam er nadat ze toevallig werd gespot in the middle of nowhere.. Ze kwam haar verzorgsters enthousiast en vol vertrouwen toegelopen. Smekend om een beetje voedsel en een aail op haar kopje.. Wie wil Zolay gauw aan een nieuw en veel beter leven laten beginnnen ? Een leven waarin zij wel aandacht, respect en liefde mag ontvangen en geven. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 350 euro

Zolay op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Mickey
Kat(Kruising)
Gouden mandje gezocht voor Mickey en Dana.. Deze 2 mooi oudere poezen zijn jaren geleden gered door een kennis van SoS straathonden Turkije. waar we in de begin jaren van de organisatie mee in hetzelfde appartements gebouw woonde. Wegens verhuis naar het buitenland konden deze 2 schatten niet mee en word er via ons een nieuwe permanente thuis gezocht. Helaas zijn ze ouder 9 en 11 jaar oud en moeten kost wat kost samen blijven.. Omdat de vorige eigenaar alle opvang en papierwerk kosten heeft gedragen is een adoptie bijdrage geen vereiste. Of misschien enkel de transport kosten die voor ons zijn.. Een goede thuis zoeken zal al zeer moeilijk zijn gezien hun leeftijd. We zijn ons er ook bewust van dat Belgie en Nederland zelf genoeg zwervers kent.. Maar deze dieren verdienen een goede oude dag dus helpen we nu uitzonderlijk ook kat-jes... In de opvang blijven is erg stresserend voor deze dieren. Mickey en Dana zijn in orde met vaccinaties, microchip, titer bepaling en zijn uiter-aard geholpen.
Dana
Kat(Kruising)
Gouden mandje gezocht voor Mickey en Dana.. Deze 2 mooi oudere poezen zijn jaren geleden gered door een kennis van SoS straathonden Turkije. waar we in de begin jaren van de organisatie mee in hetzelfde appartements gebouw woonde. Wegens verhuis naar het buitenland konden deze 2 schatten niet mee en word er via ons een nieuwe permanente thuis gezocht. Helaas zijn ze ouder 9 en 11 jaar oud en moeten kost wat kost samen blijven.. Omdat de vorige eigenaar alle opvang en papierwerk kosten heeft gedragen is een adoptie bijdrage geen vereiste. Of misschien enkel de transport kosten die voor ons zijn.. Een goede thuis zoeken zal al zeer moeilijk zijn gezien hun leeftijd. We zijn ons er ook bewust van dat Belgie en Nederland zelf genoeg zwervers kent.. Maar deze dieren verdienen een goede oude dag dus helpen we nu uitzonderlijk ook kat-jes... In de opvang blijven is erg stresserend voor deze dieren. Mickey en Dana zijn in orde met vaccinaties, microchip, titer bepaling en zijn uiter-aard geholpen.

[/av_codeblock]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Zetel vzw : Sint Juliaanstraat 13, 8920 Langemark, België (GEEN BEZOEKADRES) Onderneming : 0808 772 340

[/av_textblock]