Angel on wheels

Word een SOS Angel on Wheels en geef onze hondjes vleugels…

 

Als je graag wil helpen, maar opvanggezin worden is voor jou te moeilijk door je werk of woonsituatie, dan is er een andere manier waarop je ons kan helpen.

We hebben vaak nood aan chauffeurs die de honden vanaf de luchthaven tot bij hun opvanggezin (of van het ene gezin naar het andere) kunnen brengen.

Car-Dog-Harness-Dog-and-Friend-in-CarHet enige wat je nodig hebt is een auto met voldoende ruimte waarin één of meerdere honden veilig getransporteerd kan/kunnen worden, een hart voor dieren en een beetje tijd af en toe. De opvanggezinnen ( en wijzelf) zullen je erg dankbaar zijn en je komt in contact met mensen die net als jij van dieren houden.

Tegelijk help je natuurlijk de opvanghonden naar hun nieuwe (voorlopige) thuis en die zullen je zeker en vast bedanken met de liefste blikken, knuffels en likjes. Tenslotte ben jij het eerste vriendelijke gezicht dat ze zien wanneer ze voet – excuseer…poot- aan wal zetten in Nederland/België.

Een echte win-win situatie dus!

Dus…wil je graag helpen en vind je het wel fijn om rond te toeren in België en/of Nederland? Heb je graag een beetje gezelschap van een lief hondje tijdens de autorit ? Wil jij één van onze SOS Angels on Wheels worden?

Mail dan nu meteen naar informatie@sosstraathonden.com

Vermeld graag je telefoonnummer (voor contact als er vervoer nodig is),  in welke provincie je woont en welke routes voor jou mogelijk zijn/ev. op welke dagen en welk type wagen je hebt (personenwagen, volumewagen, bestelwagen,… + een schatting van hoeveel hondjes erin passen).

Zonder jouw hulp lukt het niet, wij – en de hondjes – zullen je echt heel dankbaar zijn.

Twijfel je nog? Vraag gerust meer informatie.

You are an (SOS)Angel !