Ter adoptie

Iggy
Kruising Turkse herder
Iggy is een zeer bijzondere jongedame. Van omvergereden sukkeltje heeft ze het geschopt tot een fiere stevige dame, met een zacht en gevoelig karakter. Iggy is nogal groot van gestalte maar heeft het karakter van een klein hondje. Ze wordt graag met zachtheid en liefde behandeld. Met soorgenoten is ze onderdanig en volgzaam. Iggy is een beetje waaks zoals het haar kruising betaamd en luistert al zeer goed naar haar verzorgers. Enkele maanden geleden werd ze gevonden langs de kant van de weg. Omvergereden en in de berm beland. Bij haar redding had ze enorm veel pijn. We vermoedden dat ze een breuk had aan haar schouder. Na onderzoek bleek het om een zware kneuzing te gaan, zodat Iggy hier gelukkig geen blijvend letsel aan overhoudt. Zij kan het goed vinden met kinderen, katten en andere honden. Geeft U haar het gouden mandje dat ze zo verdient ?

Leeftijd: +1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 65 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Iggy op video? Klik op onderstaand icoontje.
Kais
Kruising
Pientere knaap Kais werd gered samen met zijn zusje Kaya. We vonden hen op een voederplaats net buiten Antalya en na enkele dagen waren we in staat het duo mee te nemen naar onze opvang, ver weg van het gevaar en de dreiging van vergiftiging en doodgeschoten te worden. Kais is een super leuk ventje. Hij is mooi en fier als een pauw. Hij heeft prachtige, karaktervolle ogen en haalt veel steun uit zijn soortgenootjes. Helaas zijn voor Kais de socialisatiefase en eerste indrukken opdoen van de mens niet goed verlopen, waardoor hij nog veel moet leren. Hij is wel erg op zijn baasje gericht, maar voelt zich nog onzeker. We zoeken voor deze lieverd iemand met ervaring en geduld om van Kais een zelfzekere hond te maken, want dat heeft hij echt in zich. Wie wil hem over deze drempel heen helpen ? Bij wie mag dit prachtig ventje onbezorgd verder opgroeien, nog veel leren en vooral zeer gelukkig worden?

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Reu Grootte: 55 cm
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Kais op video? Klik op onderstaand icoontje.
Kaya
Kruising
Ontmoet de mooie, zachtaardige Kaya. Het leuke zusje van SOS hondje Kais. Als kleintjes werden ze gedumpt en praktisch voor dood achter gelaten. Ze waren terechtgekomen in een uitzichtloze situatie, dakloos. Om hen verder van alle kwaad , zoals vergiftiging en gevaar om doodgeschoten te worden, te behoeden namen we hen mee naar de opvang. Kaya trekt zich enorm op aan andere honden. Een toekomstig adoptiegezin met andere dieren is echt een must. Kaya is een teamplayer. Ze vecht nooit en is ook geen blaffer. Door een slechte socialisatiefase en eerste foute indruk van de mens is ze timide en moet ze nog veel leren. Stap per stap wordt haar liefde en aanraking aangeleerd, wat ondertussen steeds beter gaat. Kaya heeft behoefte aan geborgenheid bij een ervaren en zachtaardig iemand. Wie zet dit tof meisje haar leventje gauw op het juiste spoor, richting geluk … ?

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 55 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Kaya op video? Klik op onderstaand icoontje.
Angus
Kruising
Graag stellen wij deze lieve bink “Angus”aan jullie voor. Wij vermoeden dat hij aan een ongeluk een gebroken pootje overhield. Net als veel andere lotgenoten hier in Turkije krijgen zij niet de kans op medische zorgen waardoor de poot op natuurlijke wijze geneest met misvorming tot gevolg. Graag stellen wij deze lieve bink “Angus”aan jullie voor. Wij vermoeden dat hij aan een ongeluk een gebroken pootje overhield. Net als veel andere lotgenoten hier in Turkije krijgen zij niet de kans op medische zorgen waardoor de poot op natuurlijke wijze geneest met misvorming tot gevolg. Angus kwam op ons pad en we namen hem mee naar de opvang. We doen er alles aan zodat hij zijn verleden snel vergeten is en we wensen dat hij straks ergens gek beste vriendje wordt met zij die hem in hun hart sluiten en… dit voor hun hele leven lang. Waar woont zijn nieuwe baasje die hem extra in de watten zal gaan leggen, hem lekker zal gaan verwennen…? Samen ravotten en leuke wandelingen maken horen er natuurlijk ook bij.

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Reu Grootte: 55 cm hoog
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Angus op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Missy
Kruising
Graag stellen wij een wel heel bijzondere dame aan jullie voor. De veel te lieve MISSY! Dit mooie meisje dook een jaar geleden reeds op in het leven van haar rescuer. Gedropt in een bos door een gemeentelijk asiel samen met nog andere lotgenoten die allemaal lichamelijke problemen hadden. Na enkele weken voeren en verzorgen verdween Missy, tot enkele maanden geleden. Missy is in het verleden besmet door een teek die haar de ziekte Erlichia bezorgde. Dankzij intensieve behandeling is ze daarvan genezen. Maar heeft helaas er Erlichia artrose door opgelopen en permanente schade aan de gewrichten. Hierdoor loopt Missy met een stijve voorhand en plooit de voorpootjes niet. Hierdoor springt ze altijd vrolijk in het rond als een kangoeroe. Dit lieve meisje heeft een beperking maar haar geweldige aanhankelijk en trouwe karakter maakt alles goed. Haar bewegen is wel pijnvrij!

Leeftijd: 2 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: 60 cm
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Missy op video? Klik op onderstaand icoontje.
Lillo
Kruising
Lillo kwam samen met zusje Leyley in de opvang. Ze werden niet gevonden maar naar ons toe gebracht. Op een vroege ochtend stopte een wagen voor de deur die deze toen hulpeloze wezentjes de weg op gooide en vertrok. Lillo is een lieve, sociale en enthousiaste speelvogel in de fleur van zijn leventje… Wie wil zijn baasje worden

Leeftijd: 8 maanden oud Geslacht: Reu Grootte: Nog in de groei
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Lillo op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Kona
Kruising
Kona is een lieve, leuke opgroeiende pup. Door haar ondeugend, speelse karakter hoopt ze snel een gouden mandje te vinden... Haar bestaan begon zeer triest en uitzichtloos. Ze kwam in de opvang terecht nadat de verzorgster van de SoS-opvang haar vond in the middle of nowhere... Ze was erg hongerig en dorstig. Aangezien ze nog zo klein was, heeft ze er godzijdank geen complexen aan overgehouden. Sinds haar verblijf in de opvang is dit ukje meer dan geliefd ! Zij is uiterst dankbaar en vrolijk. Het is een heel lieve, sociale, goede pup, een schitterend hondje dat ergens iemand heel gelukkig kan maken en vice versa

Leeftijd: 7 maanden oud Geslacht: Teef Grootte: Nog in de groei
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Kona op video? Klik op onderstaand icoontje.
Aquila
Kruising
Op de dagelijkse voerronde merkte de opvanger enkele maanden geleden twee onderkomen pups op. Beiden waren graatmager en zaten onder de teken. Gelukkig konden we hen lokken en meenemen naar onze opvang. Na de eerste, dringende verzorging kwamen ze er snel bovenop. Ze ontpopten zich tot lieve, speelse, zachtaardige dotjes. Uiteraard moeten ze net zoals de meeste jonge hondjes nog veel leren, zoals de basiscommando’s, aan de riem lopen en zindelijkheidstraining. Eentje van hen hebben we Aquila gedoopt. We zoeken voor haar een goede stabiele thuis met geduldige en liefdevolle baasjes, eventueel met kinderen of andere dieren om mee te ravotten. Ze verlangt naar een echte thuis, bij een toffe familie die haar met open armen zal ontvangen en in hun hart zal sluiten !

Leeftijd: 8 maanden oud Geslacht: Teef Grootte: Nog in de groei
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Aquila op video? Klik op onderstaand icoontje.
Pika
Kruising
Hallo lieve hondenmensen, Mijn naam is Pika.. Een vrolijke sociale en speelse spring in het veld van bijna 1 lente jong. Ik geniet momenteel vollop van mijn nieuwe leven, vrijheid,aandacht en nooit meer honger of dorst. Een gemeentelijk asiel dumpte mij vlakbij de opvang van de SoS mama.. Samen met een dierenvriendin namen ze mee omdat een hondje zoals ik met zo een super leuk karakter nu eenmaal een geweldige thuis verdiend. Ik had namelijk niet lang overleefd op straat.

Leeftijd: 10 maanden oud Geslacht: Reu Grootte: Tussen 50 en 55 cm
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Pika op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Doeska
Pointer
Graag stellen wij aan u voor!.. Doeska het mooie pointer meisje van ca 1 jaar oud. Doeska is geboren in een kooi samen met 2 broertjes en nog 2 zusjes. Een groot gedeelte van hun leven kende ze niet meer. Tot ze voor het eerst de geneugden van vrijheid leerde kennen in de SoS opvang. Integenstelling tot de meeste pointers is Doeska geen jager. Ze is lief voor mens en dier, Rustig en hoog knuffelgehalte in huis en een vrolijke speelvogel buiten.

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: ca 60 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Doeska op video? Klik op onderstaand icoontje.
Dodger
Pointer
Graag stellen wij aan u voor!.. Dodger een mooi Pointer mannetje van ca 1 jaar oud. Dodger is geboren in een kooi samen met 2 broertjes en 2 zusjes. Een groot gedeelte van hun leven kende ze niet meer. Tot ze voor het eerst de geneugden van vrijheid leerde kennen in de SoS opvang. Integenstelling tot de meeste pointers is Dodger geen jager. hij is lief voor mens en dier, Rustig, hoog knuffelgehalte in huis en een vrolijke speelvogel buiten.

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Reu Grootte: ca 60 cm hoog
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Dodger op video? Klik op onderstaand icoontje.
Doenja
Pointer
Graag stellen wij aan u voor!.. Doenja het mooie pointer meisje van ca 1 jaar oud. Doenja is geboren in een kooi samen met 2 broertjes en nog 2 zusjes. Een groot gedeelte van hun leven kende ze niet meer. Tot ze voor het eerst de geneugden van vrijheid leerde kennen in de SoS opvang. Integenstelling tot de meeste pointers is Doenja geen jager. Ze is lief voor mens en dier, Rustig en hoog knuffelgehalte in huis en een vrolijke speelvogel buiten.

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: ca 60 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Doenja op video? Klik op onderstaand icoontje.
Dasta
Pointer
Graag stellen wij aan u voor!.. Dasta het mooie pointer meisje van ca 1 jaar oud. Dasta is geboren in een kooi samen met 2 broertjes en nog 2 zusjes. Een groot gedeelte van hun leven kende ze niet meer. Tot ze voor het eerst de geneugden van vrijheid leerde kennen in de SoS opvang. Integenstelling tot de meeste pointers is Dasta geen jager. Ze is lief voor mens en dier, Rustig en hoog knuffelgehalte in huis en een vrolijke speelvogel buiten.

Leeftijd: 1 jaar oud Geslacht: Teef Grootte: ca 60 cm hoog
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Dasta op video? Klik op onderstaand icoontje.
Tonto
Kruising
Graag stellen wij dit leuke schattige ventje voor. Speels,lief en aanhankelijk. Ondanks deze mooie kwaliteiten had Tonto een slechte start gemaakt in het leven. Broodmager en in vreselijke schurft toestand kwam hij in de opvang terecht. Gelukkig was hij ondanks zijn toestand volledig gezond waardoor lieve Tonto snel herstelde. Tonto kan vanaf Juli 2018 de opvang verlaten maar is nu al op zoek naar een gouden mand.

Leeftijd: 6 maanden oud Geslacht: Reu Grootte: Nog in de groei
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Tonto op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Swieber
Kruising
Meet up with Swieber!!! 1 bom schattigheid op zoek naar een gouden mandje… Maar zijn leven hoe jong ook was niet altijd zo mooi als het nu is. Swieber zijn oren werden op brutale manier afgesneden als pup. Die mishandeling heeft zijn karakter zeker en vast niet beinvloed. Speelsheid en spring in het veld.. Swieber kan vanaf Juli 2018 de opvang verlaten maar is nu al op zoek naar een gouden mand.

Leeftijd: 6 maanden oud Geslacht: Reu Grootte: Nog in de groei
Gecastreerd: ja Bijdrage adoptie: 365 euro

Swieber op video? Klik op onderstaand icoontjes.
Noni
Kruising Herder
Graag stellen wij lieve Noni aan jullie voor. Dit leuke aanhankelijke knuffelkontje zoekt een gouden mandje. Als pup van amper 4 weken werd ze gevonden in het bos. Uitgezet en voor dood achtergelaten. Door de jonge leeftijd draagt Noni hier geen gevolgen van mee. Noni kan vanaf Juli 2018 de opvang verlaten maar is nu al op zoek naar een gouden mand.

Leeftijd: 6 maanden oud Geslacht: Teef Grootte: Nog in de groei
Gesteriliseerd: Ja
Bijdrage adoptie: 365 euro

Noni op video? Klik op onderstaand icoontje.

Zetel vzw: Sint Juliaanstraat 13, 8920 Langemark, Belgie (GEEN BEZOEKADRES) – Onderneming: 0808 772 340