Verzamel leeggoed

Rescue werkDopjes kost veel… tijd, energie, geld. Omdat SoS straathonden Turkije de toekomst van de hondjes zo veel mogelijk wil verzekeren, proberen wij door middel van leeggoed / recyclage-acties een vaste bron van inkomen te genereren. Zo zijn we niet enkel en alleen afhankelijk van donaties en sponsoring. Voor dit leeggoed krijgen wij een recyclagevergoeding en zo helpen we de natuur ook een handje.. Een win win situatie …

 

 

 

Wat ? Waar ? Hoe ?

  • Lege inktpatronen
  • Volle inktpatronen

Lege inktpatronen :

  • Wat kunnen wij recycleren : Alle originele inktpatronen(cartridges en toners)Wat NIET leeggoed 1
  • Wat kunnen wij NIET recycleren : hervulde inktpatronen, inktlinten, vuilbuizen, afval, batterijen, waste toners. Deze zullen dan ook geweigerd worden door het inzamelpunt.Voorbeeld zie foto’s rechts.

(Bij het afleveren aan een inzamelpunt gelieve zoveel mogelijk alles (behalve de nog volle inktpatronen), uit de individuele dozen te halen en af te leveren gestript in een plastiek zak of kartonnen doos. Het volume wordt op die manier zoveel Wat NIET leeggoed 2mogelijk verminderd.

Volle inktpatronen :

  • Wat kunnen wij wel recycleren : Nog volle inktpatronen in de originele verpakking die NIET overdatum / vervallen zijn.
  • Wat kunnen wij NIET recycleren : Volle inktpatronen over datum / vervallen of uit de originele verpakking. Beschadigde volle inktpatronen.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

U vindt een overzicht van de verschillende inzamelpunten onderaan deze pagina

 

 

Helaas zijn we nog in volle voorbereiding met inzamelpunten,leeggoed vervoerders,opslag en beheerder voor Nederland.. Dat wil niet zeggen dat er eventueel nog geen manieren zijn om je leeggoed aan ons te bezorgen. Gelieve contact op te nemen voor verdere informatie..

Wegens privacy redenen publiceren wij geen privé-gegevens van onze inzamelpunten. Gelieve alle vragen over de recyclage-acties te richten Lege inktpatronenaan onze vrijwilliger Chantal De Ridder op het volgend emailadres : leeggoed@sosstraathonden.com  Na eerste aanvraag verleent Chantal het emailadres van het inzamelpunt in kwestie. Gelieve met dat inzamelpunt een eerste afspraak te maken op die manier. Het inzamelpunt verleent u zijn of haar verdere gegevens zoals adres en telefoonnummer. Het contact in de toekomst kan dan gewoon telefonisch verlopen of volgens afspraak met het inzamelpunt.

 

De opbrengsten

Lege inktpatronen :

Mei 2018 : 172,30

April 2018 : 62,60

Maart 2018 : 82,00

Februari 2018 : 118,42

Januari 2018 : 131,00

Totaal 2017 : 1364,86

 

Volle inktpatronen :

Totaal 2017 : 1035,00

 

 

Onze inzamelpunten