Vluchtbegeleider worden

[av_one_half first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
We vliegen regelmatig honden of katten naar Nederland of België. Hierbij doen we een beroep op vluchtbegeleiders: mensen die al een vliegticket hebben en na hun vakantie graag dieren mee terug willen nemen.

Het is goed om te weten dat niet alle vliegtuigen zijn voorzien van voldoende vrachtruimte voor honden van meer dan zes kilogram. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle maatschappijen die wel de mogelijkheid hebben om grotere honden mee te nemen.

– Corendon Airlines (CAI)*
– Pegasus Airlines (PC)
– Jetair fly (JAF)
– Transavia
– Thomascook airlines
– Tailwind airlines
– Sky airlines

Wilt u een hond of kat meenemen, neem dan contact met ons op en vermeldt de datum van uw vlucht, de duur van uw vlucht en uw reserveringsnummer. Zo kunnen wij zelf de dieren inboeken en de bijbehorende kosten betalen. Op de dag van de vlucht assisteert iemand van de stichting. Deze persoon brengt de dieren bijvoorbeeld naar het vliegveld. Ook bij aankomst in Nederland of België staat er een vrijwilliger klaar om u te ondersteunen.

*Vliegt u met Corendon Airlines, dan is het mogelijk om lege benches mee te nemen naar Turkije. Corendon Airlines Antalya is een grote sponsor van SOS Straathonden en rekent maar 70 cent per extra kilo aan vracht. Het is hierbij wel van belang dat u vooraf meldt bij Corendon meldt dat u de benches mee neemt.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half]
[av_image src=’http://majormedia.nl/sosstraathonden/wp-content/uploads/2015/08/vliegende-hond.png’ attachment=’340′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_half]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Zetel vzw : Sint Juliaanstraat 13, 8920 Langemark, België (GEEN BEZOEKADRES) Onderneming : 0808 772 340

[/av_textblock]