Wij kunnen bij SoS straathonden Turkije alle hulp gebruiken, dus wil je je inzetten als vrijwilliger, dan ben je meer dan welkom. Vrijwilligers zijn namelijk ontzettend belangrijk voor ons en behoren tot onze SoS familie.

Wij krijgen jaarlijks toch goed wa1t aanbiedingen om in persoon een handje toe te steken in de opvang in Turkije. Helaas is onze opvang een klein privé gebeuren en is er weinig tot geen accommodatie voor gasten. Het werk en de confrontatie met dierenleed worden ook vaak onderschat. Het vraagt de nodige levenservaring en wilskracht om hier goed mee om te kunnen gaan. Dus moeten we hoe graag we er ook gebruik van maken te jonge mensen afwijzen. Jammer genoeg kunnen we ook geen beroep doen op stagaires/dierenartsen die ter plaatse zouden willen helpen omdat het in Turkije verboden is om dierenartskundige verrichtingen uit te voeren zoals sterilisaties als niet-erkende dierenarts in Turkije zelf.

Hierdoor zijn wij verplicht ons te wenden tot privé-22070236_1944015772503765_1983184046_odierenartsen of praktijken. Uiteraard is iedereen als toerist van harte welkom om de opvang in Antalya te bezoeken en je kunt op die manier ook je steentje bijdragen door als vluchtbegeleider terug te vliegen met hondjes ! Voor meer informatie zie “ Vluchtbegeleider worden “.

 

Uiteraard hebben wij uw hulp ook hard nodig in België of Nederland.. Op welke manier ? Er zijn tal van mogelijkheden!

  • Word pleeggezin, wees een Angel on wheels, word huisbezoeker, Verzamel leeggoed (plastieken dopjes, SoS spaarpotaluverpakkingen en lege inktpatronen), schenk ons een financiële eenmalige bijdrage of geef ons Uw maandelijkse steun(Zie “ Help ons “)
  • Koop bij onze partnershops en gebruik de desbetreffende link op onze homepage!
  • Wees verantwoordelijk voor de ophalingen in jouw regio voor onze leeggoed recyclage-actie
  • Plaats een spaarpot en/of inzamelbox voor lege inktpatronen in winkels, sportclub, kapper, bibliotheek of bij vrije beroepen
  • Steek een handje toe op beurzen,jaarmarkten,avondmarkten, SoS gebeuren, ect..
  • Help met doorverkopen van SoS spulletjes
  • Organiseer mits akkoord van de organisatie verkoopsacties … Dit moedigen wij alleen maar aan. Vanzelfsprekend dient dit vooraf gemeld te worden aan de organisatie en bespreken we de mogelijkheden.  Zo kunnen wij U dan ook ondersteunen door het logo, beeldmateriaal en folders door te sturen.

Heb je interesse om een steentje bij te dragen, dan kun je ons een mailtje sturen naar informatie@sosstraathonden.com met je aanbod voor hulp… We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!